Sign in
CONTUL tau

Obtine JOBUL dorit! Cum sa te pregatesti pentru interviu si sa ai cele mai mari sanse sa fii ales/aleasa

Ai gasit un job care iti place foarte mult, ai aplicat pentru el si interviul cu angajatorul este deja planificat – felicitari! 😊 Majoritatea candidatilor, cand se pregatesc pentru interviu, se focuseaza doar pe ce intrebari le-ar putea pune angajatorul si care ar fi cele mai bune raspunsuri pe care ei le-ar putea da.

Insa, daca tu vrei sa iesi in evidenta fata de toti ceilalti care aplica pentru acest job si sa ai cele mai mari sanse sa fii ales/aleasa, nu scapa din vedere aceste doua aspecte cruciale: intrebarile pe care sa le pui TU angajatorului si crearea unui plan de follow up dupa interviu. 

Obtine un PROFIT mai mare! De ce angajand un Asistent Virtual iti vei creste mai repede businessul?

Nici un business de succes nu a fost vreodata creat de catre un singura persoana. Oricat de multe stii sa faci si oricat de mult te-ai stradui sa fii “omul-orchestra”, vine un moment la care te cuprinde oboseala sau nu are ziua atat de multe ore incat sa iti permita sa iti termini treaba sau ajungi in situatia in care pur si simplu nu te poti dedubla, pentru a fi in mai multe locuri deodata.

Tocmai de aceea, este o foarte buna idee sa angajezi pe cineva sa te ajute si, de cele mai multe ori, prima persoana de care ai nevoie in echipa ta este un Asistent Virtual. Desi la prima vedere acest lucru ar parea ca iti creste cheltuielile, de fapt iti va creste profitul, pentru ca tu nu iti vei mai pierde timpul cu activitati necesare dar care nu sunt direct producatoare de venituri.

ATENTIE la aceste pericole ascunse! 7 greseli de evitat atunci cand lucrezi online de acasa

Munca de acasa poate fi o experienta frumoasa si satisfacatoare. Exista foarte multe avantaje, in special pentru persoanele care sunt parinti sau pentru cele care in mod normal ar trebui sa se deplaseze pe o distanta foarte mare pentru a ajunge la servici. Cu toate acestea, exista unele greseli frecvente, care pot afecta calitatea si productivitatea muncii tale, daca nu esti constient de ele.

%d bloggers like this: